Over Smart FMEA

expert in FMEA

Zoekt u een partij die alle ins en outs op gebied van falende productontwerpen (DFMEA) en productieprocessen (PFMEA) in de automotive kent? En die de kennis van (Proces) Failure Mode and Effect Analysis voor u op maat overdraagt voor de beste aansluiting op uw praktijk? Kortom, zoekt u een echte FMEA-specialist? Kies dan voor smartFMEA.

Nicole Mak

Mijn naam is Nicole Mak, oprichter van smartFMEA. Ik train en begeleid u met maken van goede PFMEA’s en DFMEA’s. Uw organisatie krijgt daarbij alle kennis om zelfstandig goede FMEA’s te maken. Hierdoor gaan uw engineers risico’s en kansen herkennen en optimaal benutten. Gevolg? U krijgt de regie over de kwaliteit, snelheid en kosten van uw producten en processen terug of versterkt die. Ervaar daarbij dat ik als kleine zelfstandige stappen harder voor u loop.

Kennis en Ervaring

Een studie Werktuigbouwkunde en studie Bedrijfskunde vormen de basis van mijn kennis die voor u klaarstaat. Alle theorie bouwde ik jarenlang uit met werkervaring in de automotive, machinebouw, energie, rail en logistiek. Profiteer voor goede DFMEA’s en PFMEA’s eventueel ook van mijn (technische) talenkennis van Engels en Duits.